Totalrenovering/totalentreprenad

Köksrenovering & köksmontering i Malmö

 • Byta luckor?
 • Total köksrenovering?
 • Köksmontering?

Kontakta oss – Gratis hembesök i Malmö – Offert som gäller i 6 månader

Vi erbjuder totalentreprenad vid köksrenovering och köksmontering i Malmö. Vi kan alltså ta ansvar för hela arbetet oavsett vilka yrkesgrupper som måste involveras. Du har kontakt med samma projektledare genom renoveringen och vi ger självklart garanti på både arbete och material.

Köksrenovering – eller bara nya luckor?

Många utgår från att en hel köksrenovering behöver genomföras när köket känns slitet och ny funktion önskas. Är det ett äldre kök är det nästan alltid bästa alternativet då stommarna behöver bytas ut för att uppfylla dagens branschregler. Men ibland kan det räcka med att byta luckor eller enbart delar av köket. Vi hjälper dig att välja rätt.

 • Gratis hembesök

Boka in ett gratis hembesök då vi tillsammans kan diskutera kring olika lösningar utifrån förutsättningarna i ditt kök. Ser vi att olika alternativ är möjliga förklarar vi fördelar och nackdelar med de olika alternativen.

 • Offert

Vad kostar en köksrenovering? Hur mycket billigare blir det med att bara byta luckor och skåp? Finns olika alternativ ger vi även offert på dessa. Därmed ser du snabbt hur mycket det kostar och kan välja utifrån prisnivå och de olika fördelar.

Nyproduktion

Ska köksmontering ske i ett nybyggt hus eller köket totalrenoveras och ändras i utseende och funktion? Vi hjälper till med allt från inspiration och planering till utförande.

Tips!  Besök flera återförsäljare av kök och köksinredning i Malmö för att känna på, testa och se på olika lösningar. När du bestämt dig vad du vill ha kan inköpslista sparas i butiken. Vi kan sedan köpa in och frakta allt till er när det är dags.

Köksrenovering

Att renovera delar av köket kan vara billigare än att sätta in ett helt nytt. Kanske behöver bara vissa delar bytas ut för att skapa bättre funktion. Berätta för oss vilket behov ni har så kan vi rita upp och förklara olika lösningar.

Tips! – Ta er tid och fundera över vilka behoven är. Önskas mer förvaring, tillgänglighet eller plats för fler köksmaskiner? Tänk långsiktigt utifrån dagens och framtidens behov.

Byta köksluckor

Det billigaste sättet att ”uppgradera köket” är att bara byta köksluckor. Det gör större skillnad än vad många tror. Kanske ska det kombineras med ny köksskiva?

Tips!  Via 3D-program kan du bygga upp ditt nuvarande kök och testa med olika färger, nyanser och former. Du kan även beställa ”provluckor” av oss för att se hur det skulle bli på plats.

Vad kostar det?

Kontakta oss för fri offert på köksrenovering eller köksmontering i Malmö. Hur mycket det kostar är omöjligt att säga utan att vi först sett förutsättningarna, kökets storlek och vad som behöver göras.

Prisexempel:

Köksrenovering sker på ett ”normalstort” kök där vitvaror, köksbänk och annat material köps in via våra kanaler. Totalpriset hamnar på ca 100 000 kr efter ROT-avdrag. Detta är då fördelat med ungefär 50 000 kr för arbetet (efter ROT) och 50 000 kr för inredningen.

Prisexemplet ska enbart ses som ett riktmärke! Genom att köpa mer exklusiv inredning, om köket är större eller om arbetet är extra komplext kan priset bli högre. Samtidigt kan priset pressas genom att billigare inredning köps in eller att man själv river ut gamla köket.

Vi har renoverat kök för under 40 000 kr – men även för över 300 000 kr. Allt beror på vad kunden önskar för tjänster och inredning.

100 % Trygget

 • Erfarenhet sedan 1998
 • Auktoriserat PER-företag
 • 10 års garanti
 • Auktoriserad via Säker Vatten
 • Ansvarsförsäkring på 10 miljoner
 • Över 900 badrumsrumsrenoveringar i Malmö
Kontakta oss

Stensjögatan 46, 217 65 Malmö

Öppettider: 07.00 - 19.00