Om oss

Om oss

Badrumsrenoveringmalmö.nu genomför allt från mindre renoveringar hos privatpersoner till totalrenoveringar för bostadsrättsföreningar eller företag. Vi bygger med trygghet.

 

Trygghet genom…

Totalentreprenad

Du som anlitar oss kan alltid känna dig trygg i att vi tar hand om projektet ”från offert till garanti”. Genom att vi erbjuder totalentreprenad och har den mesta byggexpertisen inom företaget skapas en tydlighet. Det är samma projektledare hela vägen, ett enda företag som står för garantin och hantverkare som är vana att jobba tillsammans.

Kompetens

Vi ställer höga krav på kompetens och kvalité. Därför har alla hantverkare auktorisering eller certifiering i det fall som branschen erbjuder detta. Du kan exempelvis kontrollera våra auktorisationer på Sakertvatten.se, Elsäkerhetsverket.se och Bkr.se. Vi är även AA-certifierade samt innehar ID06.

Försäkring

Vi har företagsförsäkring med ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa. Varje projekt som vi utför är därmed försäkrat upp till 10 miljoner.

Referenser

Sök gärna upp oss på Trustpilot eller Eniro där nöjda kunder har lämnat omdömen. Vi är ett av de byggföretag i Malmö med högst kundnöjdhet.

Att tiderna hålls

Har vi sagt en tid så håller vi den. Har byggprojektet planerats till 2 veckor förväntas det inte ta 3 veckor. Självklart kan de komma oväntade problem men att det ska bara vid undantag förskjuta projektet. Vi är även noga med att förklara vad som i så fall har hänt och hur de påverkar dig som kund.

Garanti som håller

Efter att ett arbete genomförts ger vi kunden kvalitetsdokument som visar att allt arbete genomförts fackmannamässigt och enligt alla gällande branschregler. Genom att visa upp det för mäklare, vid försäljning, kan man alltså bevisa att renoveringarna är tryggt utförda samt vilket företag som utfört arbetet. Framförallt Våtrumsintyg brukar efterfrågas när privata bostäder säljs.

Alla våra arbeten innefattas även garanti. Hur lång garantitid som ges beror på arbetets storlek och komplexitet. En badrumsrenovering har exempelvis 10 års garantitid.

En liten snickare – som blev ett stort byggbolag

År 1996 registrerades en enskild firma men det tog inte mer än två år innan vi valde att gå över till aktiebolag. Då var det enbart tre snickare i företaget som primärt vände sig privatpersoner. Men många kunder efterfrågade även ytterligare byggtjänster och badrumsrenoveringmalmö.nu började se dagens ljus. Ett företag som har all kompetens som behövs för byggprojekten – oavsett storlek.

Idag har vi bland annat elektriker, snickare, plattsättare och låssmeder inom företaget som tillsammans kan skapa en helhetslösning för kunden. Vår bredd på kompetensområden har därmed blivit vår allra största styrka och orsaken till att många kunder återkommer.

Våra kunder är privatpersoner, företag, organisationer och kommuner. Men oavsett storlek på projektet har vi ett liknande upplägg gällande kommunikation och planering. Vi är med redan på planeringsstadiet och låter sedan kunden hela tiden få löpande information om hur projektet löper.

Undrar du något mer? Kom över på en kopp kaffe, slå oss en signal eller skicka ett mail. Oavsett om du vill ha renovering utförd eller om du söker jobb.